Sallingboe Audio introducerer Ø Audio til Danmark!

Af kim, 7 marts, 2022
Af
Sallingboe Audio
Ø Audio Icon er konstrueret til os, der elsker at lytte til musik. Dette er en højttaler, der lyder stor, afbalanceret og med evnen til at få nerven frem i musikken!

Icon er en meget spændende konstruktion fra Norske Ø Audio. Icon er designet til at være en dynamisk bombe med en naturlig og kompromisløs lydgengivelse. De drives nemt af en god rørforstærker!

Ø Audio Icon er konstrueret til os, der elsker at lytte til musik. Dette er en højttaler, der lyder stor, afbalanceret og med evnen til at få nerven frem i musikken!
 

Raffineret og dynamisk!
Der er lagt stor vægt på at konstruere en højttaler, der er mere raffineret end mange kommercielle hornkonstruktioner og samtidig bevarer den naturlige dynamik. Derfor er følsomheden lidt lavere end hos mange konkurrenter, men til gengæld har Ø Audio Icon 12 en mere lineær og homogen gengivelse end de fleste af sine konkurrenter. Du opnår samtidig bedre, mere præcis, og dybere basgengivelse med ekstrem lav forvrængning! Ø Audio Icon går ned til omkring 27hz.

Kabinet – Gennemtænkt!
Kabinettet til Ø Audio Icon er anderledes end de fleste andre. Det er smallere og lavere bagtil end foran, mens bagvæggen er skrånende. Dette reducerer interne refleksioner. Kabinettet er produceret i 30 mm og 60 mm MDF med ekstra indvendige afstivere. Interiøret er beklædt med bitumenplader som igen er beklædt med filt. Kabinettet har derfor meget lidt resonans og indre lyd.

 

Basportene
De to basporte er placeret skråt bagud og da højttalerne er spejlvendte, kan du placere dem, så portene enten peger indad mod midten af ​​begge højttalere eller udad. Dette giver en lidt anderledes basrespons som giver mulighed for at se hvad der fungerer bedst i dit lytterum.

Hvilken elektronik passer de til?
Ø Audio Icon passer til det meste elektronik. De lyder rigtig godt med en god rørforstærker. Vi anbefaler, hvis du ønsker at kunne spille med et lille tryk/volumen omkring 20w eller mere, men det fungerer godt selv med mindre effekt hvis kravet til at spille så højt ikke er stort. Højttalerne trives også rigtig godt med gode transistorer og klasse d konstruktioner. Gerne stærke konstruktioner med en signatur, der er neutral eller mod varmen.

Stærkt anbefalet af Lyd og Billede! - https://www.lydogbilde.no/test/hoyttalere/audio-icon

Kåret som årets produkt af Stereopluss! - https://viewer.joomag.com/stereopluss-utgave-6-2018/0666563001535529139/p38?shor

Læs også den flotte anmeldelse i HiFi Knights! - http://hifiknights.com/reviews/speakers/o-audio-icon/

Vi søger aktivt forhandlere til Ø Audio!

Kontakt Sallingboe Audio for yderligere information og demonstration!

For yderligere information, kontakt
Sallinboe Audio
sallingboeaudio.com
Email: info@sallingboeaudio.com
Telefon +45 22168826