Mission 770 Heritage

Af kim, 21 marts, 2022
Af
Hifi-freaks.dk
IAG har bygget ny fabrik i England, og Mission 770 Heritage vil være deres første af en lang række ”Made in UK” modeller.

IAG har bygget ny fabrik i England, og Mission 770 Heritage vil være deres første af en lang række ”Made in UK” modeller.

Mission 770 repræsenterer en af de mest ikoniske modeller i Missions lange historie af højttalere. En model, der legemliggjorde missionens banebrydende forskning gennem slutningen af 70'erne og 80'erne, med en blodlinje, der går tilbage til 1977. Den originale Mission 770 debuterede i 1978. Den blev hurtigt Missions bedst sælgende højttaler og greb naturligt ind i MK2 og MK3 med forbedringer af følsomhed og effekt-håndtering. Derefter migrerede designet til sidst til Freedom modellen og andre variationer, men ingen af dem udgjorde det store salg eller berømmelse, som den originale 770 modtag.

 

Den nye 770 varsler tilbagevenden af britisk-baseret produktion for Mission, hvor et 2300 kvadratmeter specialbygget anlæg i Huntingdon, Cambridgeshire, bliver det nye hjemsted for britisk HiFi.

Mission 770 er altid blevet fremstillet efter Mission-principperne om kvalitet og værdi for pengene. Den nye Mission 770 eksemplificerer yderligere disse to grundsten; balancerer fint håndværk, naturlig lydkvalitet og overkommelig pris inde i en smukt proportioneret højttaler, der er blevet købt i millionvis over hele kloden gennem sine forskellige inkarnationer.

 

Fokus for designet af den nye Mission 770 er i sandhed kombinationen af en polypropylenmembran og et resonansstyret kabinet. Derfor har Mission udviklet en ny polypropylen-enhed, der efterligner originalens udvidede respons og lave farvning, samtidig med at enhederne opgraderes for at tage hensyn til moderne krafthåndtering og dynamiske krav. Som originalen er enheden naturligvis bygget på et 8-tommers trykstøbt chassis med større ’bag-vinduer' for at reducere tidlige refleksioner tilbage gennem membranen. Særlig omhu har været nødvendig for at forene et lavdensitet nitril-ophæng til membranen for at matche dens impedans og reducere reflektioner fra membrankanten.

Den originale 770 var kendt for sin varme, rige og naturlige klingende karakter og den nye Mission 770 bevarer disse egenskaber, men gennemsyrer den med en åben, detaljeret præstation, der vil lokke dig til at udforske hele din musiksamling igen.

Ved at kapitalisere på de moderne trends inden for traditionel styling med værdier fra stamtavlen vil Mission 770 være en veritabel moderne klassiker. Mission genopliver 770 højttaleren til levere retrostil og tidløs musikalitet!

 

Made In The UK
Som med alle Mission-produkter er 770 designet og udviklet i Storbritannien. Men som en 'tour de force' for mærket, varsler Mission 770 tilbagevenden af britisk-baseret produktion for mærket, ved mærkets moderselskab for design og produktion i Huntingdon, hjemstedet for britisk Hi-Fi.

Pris: 33999,- for et sæt

Læs mere på HiFi-freaks.dk

For yderligere information, kontakt
HiFi-freaks.dk
Smedeland 24
2600 Glostrup