Demoaften med Barco

Af kim, 17 april, 2022
Af
HTP
Room AV og HTP inviterer til den ultimative billedeoplevelse med Njord projektor fra Barco.

Onsdag d. 27 april 2022 afholder Room AV og HTP: Home Theater Professionals ApS et unikt demo arrangement i den ultimative projektor klasse. Vi får besøg af Barco’s Andy Jones, sales engineer - for at demonstrere deres unikke Njord projektor (3-chip DLP, laser, 12.500 lumens) til en værdi af 800.000,- DKK. Med Njord fra Barco bliver det muligt at opleve et ”professionelt” chasis hvor der er blevet kælet ekstra meget for den ultimative oplevelse i hjemmebiografen.  

 

Njord’en vil blive demonstreret i HTP’s og Room AV’s nye og komplet renoveret showroom med et fuldt immersive Steinway Lyngdorf surround system med performance i særklasse. Lærredet er fra Screen Research med deres unikke transparente vævet Ultimate dug som både er THX og ISF godkendt. Der er kommet nye amerikanske Fortress stole i stadium seating design med sublim sidekomfort. 
    
Dagen starter som åbent hus arrangement for forhandlere og samarbejdspartnere fra kl. 13:00 til 16:30 og fra kl. 18:00 vil Andy Jones og Claus Glæsner fra HTP byde på en særlig demo oplevelse med fokus på den komplette og ultimative ”Home Theater” oplevelse. 
Der vil blive budt på lidt forfriskninger og tilmelding er nødvendig da der er begrænset pladser.

Adressen:

Room AV/HTP
Abildager 13
2605 Brøndby
 
For yderligere information og tilmelding kontakt venligst:

Room AV
www.roomav.dk
info@roomav.dk
Tlf: +45 28 30 81 80

HTP: Home Theater Professionals ApS
www.htp.dk
info@htp.dk
Tlf: +45 27 28 12 12