Verdensnyhed fra franske Triangle!

Af kim, 22 maj, 2022
Af
Lydportalen.dk
Den anmelderroste Borea serie kommer nu i to trådløse versioner: BR02 BT og BR03 BT!

De aktive BOREA højttalere er reelle Hi-Fi systemer, der med alt-i-ét giver dig en rig oplevelse af god lyd og gennemført design.  

Stream din musik!
De nye modeller har fået den sidste generation af Bluetooth aptX v5.0. Det giver dig mulighed for at streame al din musik trådløst og i høj kvalitet. Forbind din smartphone, tablet, computer eller andet helt uden besvær.

 

Lyt til dine vinyler!
Den nyudviklede klasse-d forstærker, som sidder i både Triangle BR02 BT og BR03 BT har integreret RIAA forforstærker (MM). Det betyder at du let forbinde din pladespiller direkte til højttaleren. På denne måde kan du nyde den varme og lækre analoge lyd fra din pladesamling!

Design
Takket være Triangles retro-chic tilgang til design, kan du finde et sæt aktive Borea højttalere i en finish, som vil passe ind i de fleste hjem, og som skiller sig markant ud fra et ellers ret stereotypt marked.

Green Oak: En blanding af flot mørk eg og farven ”British Racing Green”.

Creame: En blød og lækker farvekombination af creme hvid og beige detaljer.

Light Blue Oak:  Elegance i kombination af lys eg og en dyb havblå farve.

Light Oak: En behagelig og luftig kombination af lys eg og neutral beige.

Black: Den klassiske blanding af flot sort ask finish og ask grå front.

Det ovalformede frontstof i høj kvalitet er monteret med magneter. Designet til at give den fulendte oplevelse af gennemtænkt design og personlighed til hver model.

 

TV lyd!
Triangle BR02 BT og BR03 BT er begge udstyret med både en optisk og coax digital indgang. Du kan derfor forbinde dit tv direkte og få en langt bedre filmoplevelse ift. de indbyggede højttalere!

Teknikken
De aktive Borea-modeller er bygget på samme præmisser som resten af serien.

Kabinetterne er skabt af flere lag HDF, og inkorporer også det innovative DVAS system, designet til at absorbere de vibrationer, der opstår, når basenheden bevæger sig og frigiver store mængder energi.

Det medvirker til en fremragende naturlig klang, klarhed og dynamik.

Du får også glæde af den seneste generation af Triangles EFS diskant. En særlig udviklet silke-dome diskant, placeret i et specieldesignet horn med en unik face-plug, som bidrager til en jævn spredning af de høje frekvenser.

Bas/mellemtonen er Triangles egen traditionsrige hvide cellulose enhed, der er kendt for sin varme og naturlige gengivelse af vokaler og instrumenter.

 

Den indbyggede klasse-d forstærker har Triangles ingeniører fintunet til at matche klangen og følsomheden i højttalerne. Den yder henholdsvis 2x50 Watt (BR02 BT) og 2x60 Watt (BR03 BT). Alt dette i kombination giver dig essensens af den musikalitet, dynamik og timing, som gør Triangle ret unik i dette segment.

Fjernbetjening
Der medfølger en velfungerende fjernbetjening, som forbinder via radiobølger. Dette sikrer fuld kontrol over enheden, også selvom du er længere væk og ikke peger i retning af højttaleren. Der følger også 3m højttalerkabel i flot OFC kvalitet, og du får også nogle holdbare anti-slip fødder med, som både afkobler og beskytter højttalerne og dine møbler mod ridser.

Triangles aktive Borea serie kan findes på lager hos Lydportalen.dk og forhandles også via partnerne:

HiFi Center Jylland - Frederikshavn

Hi-Fi Huset -  Svendborg

Audio Consult – Frederiksberg

RenMusik - Bagsværd

Priser pr sæt:
Triangle Borea BR02 BT           Kr. 3995,-
Triangle Borea BR03 BT           Kr. 4995,-

For yderligere information, kontakt
Lydportalen
www.lydportalen.dk